Ratsastus

Ratsastus

Hinnasto

  • Vakiotunti 25€
  • Irtotunti 40€
  • Yksityistunti 45€

Vuokraamme maneesia ja kenttää ulkopuolisille ratsukoille

  • Maneesin tai kentän vuokra 10€/kerta

    Varaa aikasi ennen kun tulet!

Opettajana toimii Virva Rautio, Ypäjältä valmistunut ratsastuksenohjaaja.

Tuntivaraukset tallissa olevaan varauslistaan tai soitolla Virvalle 050 301 5227. Tunnit on peruttava viimeistään vuorokautta aikaisemmin.

Tallimme tarjoaa ratsastustunteja kaiken tasoisille ratsastajille. Tunnit pidetään pienissä ryhmissä (max. 6 tuntilaista). Yleensä tunnilla on neljä ratsastajaa, mikä takaa yksilöllisen opetuksen. Tunnin pituus on 60 min sisältäen välikäynnit.

Ratsastustunnit muodostetaan ratsastajien taitojen mukaan. Pyrimme siihen että jokainen ratsastaja ratsastaa kokoonsa ja taitoihinsa nähden sopivalla ponilla/hevosella. Opettaja määrää hevoset/ponit. Tallilla on käytössä 30x60m kenttä ja 25x45m maneesi. Tallillamme ei ole mahdollisuutta maastoiluun.

Tallilla on muutamia vakiotunteja, muuten pidämme tunnit sopimuksen mukaan. Koska kaikille ratsastajille vakiotunnit eivät sovi työn tai koulun takia, pystymme näin järjestämään kaikille sopivan tuntiajankohdan. Pidämme myös yksityistunteja sopimuksen mukaan. Tunnit varataan aina etukäteen.

Tallillamme ei järjestetä erillistä talutusratsastusta. Suurin osa tuntikäytössä olevista hevosista on suomenhevosia, jotka ovat kilttejä, osaavia ja hyvät askellajit omaavia. Lisäksi tallissa on poneja ja muun rotuisia hevosia kaiken kokoisille ratsastajille. Myös omalla hevosella voi osallistua tunnille.

Tallillamme on alkanut 2019 vakoiratsastajille mahdollisuus vuokrata opetushevonen vähän niinkuin omaksi hevoseksi, erilaisilla sopimuksilla. Tästä johtuen tunnit pitää varata aina viimeistään viikkoa ennen.

Järjestämme myös tallillemme ulkopuolisia valmentajia esim. Tiina Karkkolainen. Valmennukset ovat pääsääntöisesti oman tallin ratsastajille, mutta vapaita paikkoja voi tiedustella Virvalta.